OK

Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie. Ďalšie informácie

0,00 €

Vážení klienti,

v tomto informačnom memorande vám chceme poskytnúť podrobné informácie o spracúvaní vašich osobných údajov na marketingové účely. Na úvod by sme vám chceli vysvetliť, prečo sme vás požiadali o súhlas so spracúvaním osobných údajov na marketingové účely.

Hlavným cieľom uvedeného spracovania je ponúknuť vám najnovšie informácie o aktuálnych a nových produktoch a službách a našich obchodných partnerov. Ďalším cieľom je poskytovať časovo obmedzené ponuky a praktické informácie, a to v písomnej alebo elektronickej forme. Snažíme sa vytvárať̌ ponuky na mieru na základe segmentácie a profilovania a prezentovať vám iba relevantné ponuky produktov a služieb, aby ste neboli zaplavení ponukami produktov, ktoré už máte k dispozícii alebo ktoré nevyhovujú vašim potrebám.

Vzhľadom na to, že 25. 5. 2018 nadobudne účinnosť nariadenie Európskeho parlamentu a Rady EÚ 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES, je potrebné, aby sme od vás získali nový súhlas, ktorý zodpovedá novým požiadavkám.

Prečítajte si, prosím, nižšie uvedené informácie o spracúvaní osobných údajov, ktoré sme pripravili vo forme otázok, aby toto informačné memorandum bolo čo najviac prehľadné a praktické z hľadiska vyhľadávania informácií. Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky k vami poskytnutému súhlasu, zavolajte na našu linku: 0918400999 Alebo pošlite email na: info@dicanto.sk


OBSAH
1. Kto je správca vašich osobných údajov? 
2. Aké vaše osobné údaje spracúvame? 
3. Z akých zdrojov osobné údaje pochádzajú? 
4. Na aké účely ste poskytli svoj súhlas? 
5. Prečo dochádza k profilovaniu a automatizovanému rozhodovaniu? 
6. Ako dlho budeme spracúvať vaše osobné údaje? 
7. Kto sú naši obchodní partneri? 
8. Kto môže mať prístup k vašim osobným údajom? 
9. Aké sú vaše práva pri spracúvaní osobných údajov? 
10. Ako môžete odvolať súhlas so spracúvaním osobných údajov? 


1. KTO JE SPRÁVCA VAŠICH OSOBNÝCH ÚDAJOV?
Správca osobných údajov je spoločnosť, ktorá určuje účel a prostriedky spracovávania osobných údajov. Na marketingové účely je správca vašich osobných údajov: Lucia Gibaľová, A. Jiráska 35, 98401 Lučenec 


2. AKÉ VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE SPRACÚVAME?
Na marketingové účely spracúvame nasledujúce kategórie osobných údajov, ktoré nám pomáhajú určiť ponuku produktov a služieb, ktorá by sa vám mohla páčiť̌ a riešiť̌ vaše potreby.
■ Základné identifikačne údaje – meno, sídlo, dátum narodenia, adresa bydliska.
■ Kontaktné údaje – telefónne číslo, e-mailová adresa.
■ Sociodemografické údaje – štatistické údaje o veku, pohlaví, vzdelaní,
zamestnaní, počte detí.
■ Informácie o využití produktov a služieb – aké služby ste u nás mali v minulosti, informácie o využívaní internetovej zákazníckej zóny. Na základe týchto údajov vám vieme odporúčať̌ vhodné produkty a služby.
■ Informácie zo záznamov telefonických hovorov alebo iných interakcií s vami, napríklad pomocou e-mailu, chatu, SMS správ.
■ Geolokačné údaje – geolokačné údaje z webového prehliadača. Tieto údaje môžu zvyčajne slúžiť̌ na odporúčanie kontaktu na najbližšieho sprostredkovateľa alebo pobočku.

3. Z AKÝCH ZDROJOV OSOBNÉ ÚDAJE POCHÁDZAJÚ?
Osobné údaje uvedené v predchádzajúcom bode získavame priamo od vás. Tieto osobné údaje uvádzate v klientskej zmluve, prípadne ste ich uviedli na ďalších dokumentoch.
Osobné údaje môžu tiež pochádzať z verejne dostupných zdrojov, registrov a evidencií, napríklad z obchodného registra. Vaše osobné údaje tiež môžu pochádzať od tretích osôb, ktoré sú s nimi oprávnené zaobchádzať.

4. NA AKÉ ÚČELY STE POSKYTLI SVOJ SÚHLAS?
Súhlas ste poskytli na marketingové účely, ktoré zahŕňajú nasledujúce činnosti:
■ ponuka produktov a služieb. Ponuky vám na základe vášho súhlasu môžeme poskytovať elektronickou formou, najmä formou e-mailových správ alebo správ posielaných na mobilné zariadenia cez telefónne číslo, prostredníctvom webovej klientskej zóny, písomnou formou alebo formou telefonického hovoru,
■ automatizované spracúvanie osobných údajov s cieľom prispôsobiť obchodnú ponuku vašim individuálnym potrebám,
■ prieskumy trhu a prieskumy spokojnosti zákazníkov s využívanými produktmi a službami.
Súhlas poskytnutý na marketingové účely je dobrovoľný. Je však nevyhnutný na to, aby sme vám mohli posielať individuálne ponuky produktov a služieb a našich obchodných partnerov. Bez takto poskytnutého súhlasu vám individuálne ponuky produktov a služieb nemôžeme poskytovať.

5. PREČO DOCHÁDZA K PROFILOVANIU A AUTOMATIZOVANÉMU ROZHODOVANIU?
Naša spoločnosť sa vám snažia poskytovať individuálne upravené ponuky produktov a služieb. Z tohto dôvodu vaše osobné údaje na základe vášho súhlasu profilujeme. Na tento účel používame automatické informačné systémy, webové aplikácie alebo kalkulačky. Podľa toho vám posielame individualizované správy a ponuky produktov a služieb našej spoločnosti.
Automatické vyhodnocovanie (profilovanie) osobných údajov nám pomôže vás a vaše potreby lepšie spoznať, odhadnúť budúce konanie a podľa toho prispôsobiť naše produkty a služby.

6. AKO DLHO BUDEME SPRACÚVAŤ̌ VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE?
Súhlas ste udelili spoločnosti na obdobie trvania zmluvného vzťahu a na nasledujúcich 10 rokov od ukončenia takéhoto zmluvného vzťahu alebo do momentu, keď̌ váš súhlas odvoláte.
Ak nie ste, ani sa nestanete klientom spoločnosti, váš súhlas bude v platnosti 10 rokov od udelenia alebo do momentu, keď̌ ho odvoláte.
Po uplynutí príslušného času budú vaše osobné údaje vymazané, ale iba v rozsahu a na účely, pre ktoré podľa právnych predpisov nie je potrebný súhlas.

7. KTO SÚ NAŠI OBCHODNÍ PARTNERI?
V súhlase ste tiež súhlasili s ponukami produktov a odovzdaním osobných údajov našim vybraným obchodným partnerom. Naši obchodní partneri rovnako dodržiavajú pravidlá ochrany osobných údajov a uzatvorili sme s nimi zmluvu o spracúvaní osobných údajov.

8. KTO MÔŽE MAŤ PRÍSTUP K VAŠIM OSOBNÝM ÚDAJOM?
Na spracúvanie údajov na marketingové účely môžu mať k vašim údajom prístup aj ďalšie subjekty, ktoré spracúvajú́ osobné údaje ako tzv. sprostredkovatelia, ktorých úlohou je poskytovať služby spoločnosti. Napríklad to môžu byť externé spoločnosti, ktoré spravujú naše systémy alebo iné služby zabezpečujúce riadny chod spoločnosti a spracúvanie osobných údajov na marketingové účely. S uvedenými sprostredkovateľmi máme uzatvorenú́ zmluvu o spracúvaní́ osobných údajov, na základe čoho sú́ tiež povinní́ dodržiavať striktné pravidlá ochrany osobných údajov.

9. AKÉ SÚ VAŠE PRÁVA PRI SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV?
Riadne spracúvanie vašich osobných údajov je pre spoločnosti v Slovenskej republike dôležité a ich ochrana je úplnou samozrejmosťou. Pri spracúvaní osobných údajov môžete uplatniť nasledujúce práva:

Informácie o spracúvaní vašich osobných údajov
Informácie zahŕňajú hlavne: identifikáciu a kontaktné údaje správcu, jeho zástupcu a prípadne aj zodpovednej osoby, účely spracúvania, kategórie dotknutých osobných údajov, príjemcu alebo kategórie príjemcov osobných údajov, informácie o prenose osobných údajov do tretích krajín, obdobie uchovávania osobných údajov, oprávnených správcov, zoznam vašich práv, možnosť obrátiť sa na Úrad na ochranu osobných údajov, zdroj spracovávaných osobných údajov, informácie o tom, či a ako dochádza k automatizovanému rozhodovaniu a profilovaniu.

Právo na prístup k osobným údajom
Máte právo na potvrdenie toho, či osobné údaje sú alebo nie sú spracúvané a ak áno, máte prístup k informáciám o spracúvaní, kategóriách dotknutých osobných údajov, príjemcoch alebo kategóriách príjemcov, období uchovávania osobných údajov, ako aj právo na informácie o vašich právach, o práve podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov, informácie o zdroji osobných údajov, informácie o tom, či dochádza k automatizovanému rozhodnutiu a profilovaniu, informácie a záruky v prípade prenosu osobných údajov do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácie. Máte právo na poskytnutie kópií spracúvaných osobných údajov.

Právo na opravu
Spracúvame vaše neaktuálne alebo nepresné osobné údaje? Zmenili ste, napríklad, adresu bydliska? Prosím, informujte nás o tom a my osobné údaje opravíme.

Právo na výmaz (právo byť zabudnutý)
V niektorých zákonom stanovených prípadoch sme povinní vaše osobné údaje na váš pokyn vymazať̌. Každá takáto žiadosť̌ však podlieha individuálnemu hodnoteniu, pretože aj spoločnosť Lucia Gibaľová má povinnosť̌ alebo oprávnený záujem ponechať̌ si osobné údaje.

Právo na obmedzenie spracovania
Ak si želáte, aby sa vaše osobné údaje spracúvali výhradne na najnutnejšie zákonné účely alebo si želáte osobné údaje blokovať̌.

Právo na prenositeľnosť̌ údajov
Ak si želáte, aby sme poskytli vaše osobné údaje inej spoločnosti, odovzdáme vaše osobné údaje v zodpovedajúcom formáte vami určenému subjektu, ak nám v tom nebudú brániť žiadne zákonné alebo iné významné prekážky.

Právo uplatniť námietku a automatizované individuálne rozhodovanie
Ak zistíte alebo sa domnievate, že osobné údaje spracúvame v rozpore s ochranou vášho súkromného a osobného života alebo v rozpore s právnymi predpismi, spojte sa s nami a požiadajte nás o vysvetlenie alebo odstránenie nevhodného stavu. Námietku môžete tiež uplatniť aj priamo proti automatizovanému rozhodovaniu a profilovaniu.

Právo podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov
S vaším podnetom alebo sťažnostnou ohľadom spracúvania osobných údajov sa môžete kedykoľvek obrátiť na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky so sídlom na adrese Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27.

Kde môžete práva uplatniť a sú tieto práva spoplatnené?
Jednotlivé práva môžete uplatniť v spoločnosti, a to telefonicky na linke: 047/43 71 170, poslaním e-mailu na adresu: info@dicanto.sk alebo písomnou žiadosťou zaslanou do sídla spoločnosti alebo na korešpondenčnú adresu: A. Jiráska 35, 98401 Lučenec

Všetky informácie a vyjadrenia k právam, ktoré uplatníte, poskytujeme bezplatne.

Za aký čas môžete očakávať odpoveď od spoločnosti?
Vyjadrenia a prípadné informácie o prijatých opatreniach vám poskytneme čo najskôr, najneskôr však do jedného mesiaca. V prípade potreby a s ohľadom na zložitosť a počet žiadostí môžeme túto lehotu predĺžiť na dva mesiace. O predĺžení, vrátane uvedenia dôvodov, vás budeme informovať.

10. AKO MÔŽETE ODVOLAŤ SÚHLAS SO SPRACÚVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV?
Súhlas so spracúvaním osobných údajov je založený na princípe dobrovoľnosti. To znamená, že ho môžete kedykoľvek odvolať. Nechcete ďalej dostávať ponuky produktov a služieb a našich obchodných partnerov? Je nám to ľúto, ale vaše rozhodnutie úplne rešpektujeme.

Čo má odvolanie súhlasu obsahovať?
■ Kto odvolanie podáva. Uveďte, prosím, vaše meno a priezvisko, adresu bydliska a dátum narodenia, aby sme vás vedeli identifikovať.
■ Komu odvolanie podávate. Odvolanie môžete adresovať všetkým pobočkám, alebo, ak chcete zachovať posielanie ponúk vybraných pobočiek, uveďte iba tie, ktorým chcete alebo nechcete povoliť, aby vás ďalej kontaktovali.
■ Informáciu, že si neželáte, aby sme spracúvali vaše osobné údaje. Ak by ste chceli dostávať̌ iba vybrané ponuky, uveďte, prosím, o aké ponuky ide, aby sme vám mohli vyhovieť̌.
■ Váš vlastnoručný podpis.

Akým spôsobom môžem odvolanie poslať?
■ Odvolanie súhlasu so spracúvaním osobných údajov na marketingové účely je možné poslať v písomnej podobe, a to preto, aby sme mali o vašom odvolaní riadny záznam. Odvolanie nezabudnite podpísať.
■ Písomným vyhlásením poslaným do sídla alebo na korešpondenčnú adresu spoločnosti.
■ Písomným vyhlásením podaným v ktorejkoľvek pobočke.

Lucia

img1617826345671-02-01.jpeg

LUCIA GIBAĽOVÁ - Majiteľka Salónu Dicanto, Dicanto Academy Trainer, Nechtový dizajn, Permanent Make-up

Vitajte v mojom svete. Vo svete detailov, krásy, ženstva a pokroku.

V prvom rade začnem asi tým, že som tiež žena. Žena, ktorá tak ako každá objavuje svoj svet, seba samú a svoju tvorivosť, ktorá zo mňa robí tú, ktorou som. Mamou malej Sofie, ,, nechtárkou", majiteľkou krásneho a úspešného salónu Dicanto.

Môj príbeh začal tak, ako to u väčšiny mladých dievčat býva - túžbou po kráse. Mala som asi 15, navštevovala som deviaty ročník základnej školy a rozhodovala sa pre svoje budúce povolanie, ktoré v tejto fáze znamenalo výber strednej školy. Rada som sa maľovala, krása bola pre mňa dôležitým aspektom života. Voľba bola teda jednoduchá - pôjdem za kozmetičku. Po skončení strednej školy som sa zamestnala v miestom kozmetickom salóne.

Povedali mi :,, budeš robiť nechty", tak som poslušne prijala túto úlohu a moje dobrodružstvo sa začalo. Od prvých pokusov a nespokojných zákazníčiek, cez zúfalstvo, že to nikdy nebudem vedieť, nadobudnutie zručnosti až k úspechom, ktoré pokrstili túto moju cestu. Neskôr, keď som si bola v tejto praxi celkom istá, prišla túžba rásť. Jednoducho je to tak : "Som človek, čo sa nikdy neuspokojí so stagnáciou. Vždy túžim po raste, posune, nových obzoroch". A tak som si otvorila vlastný salón. Najprv pár zákazníčiek, potom celé zástupy a žiadny voľný čas. Ale čo bolo hlavné - chceli mňa, boli spokojné.

Časom si však každý, aj človek s egom, ktoré je závislé od pocitu dôležitosti a nepostrádateľnosti, skrátka každý normálny človek si uvedomí, že to sám nedá. A tak sa z NECHTÁRKY a odvážnej mladej podnikateľky stala zamestnávateľka. Pokusy o túto novú rolu v mojom živote som mala už predtým, no nebola som v tom čase pripravená. V čase, keď som pod svoje krídla prijala Ingridku, vedela som, že moja úloha už nie je len o majstrovstve, ku ktorému sama smerujem, ale aj o učení a sprevádzaní na tejto ceste ďalších, ktorí príjmu úlohu ,, učňa" v mojom salóne.

Táto úloha si vyžaduje trpezlivosť, toleranciu a schopnosť viesť, ale napriek tomu je krásne vidieť ľudí okolo seba rásť a vidieť v nich aj svoj vlastný príbeh a pokrok.

Dnes je nás v salóne viac. K nechtom pribudlo obočie, mihalnice, permanentný makeup... Presťahovali sme sa do väčších, krajších a luxusnejších priestorov. Naša práca je o neustálom posúvaní svojich hraníc. O detailoch. O ženách.

Ó môj bože, za tie roky som spoznala asi tisíc žien a ich príbehy, pády aj vzlety, úspechy, sťažnosti,... V detailoch som spoznala zmysel koncentrácie a ponorenia sa do vlastnej duše v tichu sústredenej tvorby. Od pôvodnej frustrácie z každého neúspechu som prešla k snahe neustále sa zlepšovať.

Dicanto zmenilo môj život aj pohľad na ženu a jej krásu. Krása nie je definovateľná. Je rozmanitá. Nemá šablónu. Nedá sa kúpiť. Nedá sa dosiahnuť. A napriek tomu, tým, že meníme svoj odraz v zrkadle, snažíme sa zlepšiť samé seba,...nakoniec zmeníme jediné - svoj uhol pohľadu. Začneme sa v ňom prijímať a milovať. A tu začína skutočná krása.

Je to umenie v každodennosti. Umenie vidieť svet novými očami. Očami lásky.

IMG_20200907_114754.jpg IMG_20191007_162125.jpg  FB_IMG_1510832816094.jpg 

Nechty

received_2485987471723312.jpeg

Nechty

"Každá krásna žena vie, že šťastie má vo svojich rukách." 

Odkedy ženská časť populácie prišla na to, že nechty môžu vyzerať aj inak než polámane, ošúchane a obyčajne… nechtové salóny sa zaplnili húfmi po dokonalosti túžiacich rúk a ich majiteliek.     

Začínalo to veru kadejako. Lopatový design a lepené umeláče vytŕčajúce z končekov našich prstov. Vzorový booom, kedy na nechtoch zrazu vyrástli palmy, vykúkali z nich Disney postavičky či našpúlené pery a iné symboly, ktoré mali čo najpresnejšie vystihovať náš aktuálny stav, náladu, životnú filozofiu… Z nás nechtárok ste tak urobili maliarky, umelkyne a niekedy dokonca super ženy, snažiace sa naplniť vaše očakávania…

Dnes dokážeme upraviť vaše nechty do dokonalosti a absolútnej prirodzenosti. A povedzte, koľko krát ste si povedali, že to nepotrebujete a predsa ste po nejakom čase prišli na to, že ošúchaný lak, zádery, polámance a ohryzence predsa len nie sú to pravé orechové??? 

Nech už sa rozhodnete pre klasickú manikúru, gél lak, alebo čokoľvek, čo povýši vzhľad vašich rúk na úroveň, ktorú si zaslúžia, vedzte, že ani tento detail neunikne pozornosti ľudí, o ktorých priazeň sa uchádzate. Ruky sú jedným z prvých miest nášho tela, na základe ktorých si ľudia robia obraz o nás a našom živote.

"ART IN EVERYDAY LIFE"

img1617815696417.jpg

INGRID BIALOVÁ – Nechtový dizajn, Lashstylista, Dicanto Academy Trainer

Ak sa chystáte navštíviť salón DICANTO, potom je viac než pravdepodobné, že ma tam stretnete.

Ako som sa sem dostala a aká je moja úloha v tomto priestore plnom žien, krásy a detailov? Už ako malá som bola fascinovaná upravenými nechtami, či už išlo o nechty prirodzené, skrášlené lakom alebo vtedajšiu podobu umelých gélových nechtov. Lakovala som nechty všetkému živému aj neživému v okolí, vrátane mojich bábik. Aj som doma hovorila, že sa pravdepodobne vydám touto cestou, ale rodinná rada rozhodla, že sa moje štúdium bude uberať iným smerom. Tak som sa namiesto kozmetickej dostala na Pedagogickú školu a pritom sledovala všetky videá týkajúce sa úpravy nechtov a nechtového designu.

To rozhodlo po ukončení štvrtého ročníka strednej školy, keď som uvidela na sociálnych sieťach inzerát, uverejnený mojou terajšou zamestnávateľkou Luckou, v ktorom stálo, že hľadá posilu. S malou dušičkou a veľkým snom som sa jej ozvala a dúfala, že si ma vyberie. A stalo sa.

Súčasťou mojich začiatkov boli samozrejme odborné školenia, ktoré mi Lucka umožnila absolvovať a tak som sa oficiálne stala dievčaťom od nechtov. Po nejakom čase sme obe pocítili potrebu rozšírenia nášho portfólia a tak som absolvovala školenia a kurz aj na LASHSTYLING – 3D a viac DÉ mihalnice, ktoré si ženy neobdarené touto ženskou črtou veľmi obľúbili.

Najviac na svojej práci milujem proces, v ktorom vidím ako sa žena mení, ako krásnie a odchádza spokojná. Pri tom sa cítim najlepšie v úlohe poradkyne, ktorá ju s úprimnosťou najlepšej priateľky prevedie možnosťami najviac ladiacimi jej osobnosti a vzhľadu.

Baví ma takto ženy vylaďovať a pri tom počúvať ich príbehy, ale aj mlčanie. Milujem zahĺbenie sa do práce a múdrosť, ktorú každá žena so sebou do nášho salónu prináša, ale milujem aj ľahkosť, smiech a srandičky, ktorými sa snažím vždy oživiť tento priestor, aby sa tu u nás cítili ľudia príjemne, pohodlne a uvoľnene. Často k nám ženy prichádzajú práve pre tento druh odbrzdenia – odpérovania vlastnej duše, ktorá sa posilnená ich vlastnou krásou po odchode z nášho milovaného DICANTA vznáša 20 centi nad zemou.

IMG_20200206_175913-01.jpeg  IMG_20200705_214826_448.jpg IMG_20200709_202239_712.jpg received_10210934682026775.jpeg